Les liles tornen a Copa Catalunya

Les liles tornen a Copa Catalunya. Així ho ha decidit la Federació Catalana de Bàsquet que ha comunicat al TGN Bàsquet que tornarà a la tercera categoria del bàsquet estatal, la més alta a Catalunya. El conjunt dirigit per Víctor Neila liderava el grup 2 de Primera Catalana amb l’aturada per la crisi sanitària. Tot i així, el club tarragoní co-liderava amb altres dos equips el grup. El TGN guanyava pel bàsquet average al Club Natació Terrassa i al Reus Ploms. 

Rafa Marrasé / TGN Bàsquet
PUBLICITAT

Les liles feien un balanç de 15 victòries i 5 derrotes i han estat escollides per ocupar la plaça d’un dels equips catalans que pujarà de la Copa Catalunya a la segona categoria del bàsquet estatal, el Viladecans

Amb aquest ascens, el conjunt que juga al Sagrat Cor només ha necessitat un any per tornar a Copa. La propera campanya, es podrà veure un derbi provincial ja que amb l’aturada, el Club Bàsquet Valls tampoc va perdre la categoria, així que tots dos equips es veuran les cares en la temporada 2020-2021 tant al Joana Ballart com a la pista del club tarragoní. 

PUBLICITAT