Les tres claus del CBT a la Fase Final

El Club Bàsquet Tarragona viatja a Llucmajor amb la il·lusió d’una fase d’ascens inesperada, però que es valora com un premi a l’entitat. Els de Berni Álvarez afronten un torneig amb 3 partits en tres dies, com a mínim, perquè en cas de ser segons els blaus sumarien un quart partit.

PUBLICITAT

El CBT enceta la Fase d’Ascens contra el Socuéllamos per després enfrontar-se a la segona al rival més complicat ‘a priori’, el Logronyo. Per acabar, els tarragonins jugaran contra El Pinar de Màlaga, un partit que podria resultar decisiu o que podria no tenir cap història.

El CBT necessitarà aconseguir la clau en cada partit. Físic contra el Socuéllamos en un partit que podria decantar-se per l’equip que arribi més fresc a la primera cita. Contra el Logronyo, els blaus necessitaran ambició, l’actitud serà clau en un segon duel on Berni comentava que si competien de tu a tu probablement el Logronyo s’emportés el partit i que l’equip necessitaria una mica més de garra que el rival per guanyar. Finalment, la defensa serà vital contra El Pinar, un equip on destaquen tres jugadors i que, si s’aturen, el rival podria bloquejar en atac i fer que el CBT sumi la victòria.

L’entrenador del CBT, Berni Álvarez, explica com han preparat aquesta setmana carregada de partits en busca de l’ascens.

Al torneig podria arribar Dani Tugores i Alex Doche. Serà també una eliminatòria especial pel més veterà, JJ, i també pels més joves com Ousmane, Buscail o Estebanell. Aquest dijous a partir de la 1 comença un nou somni blau perquè l’ascens torna a ser possible.

PUBLICITAT