L’esport aturat, indicador d’anormalitat a Tarragona

L’esport ha sigut un dels principals indicadors de la poca normalitat que es viu aquests dies a la ciutat de Tarragona. Els aficionats esportius no han gaudit aquest cap de setmana dels diferents enfrontaments a la província dels seus equips, i tampoc ho faran en els propers dies. Les diferents federacions esportives han acceptat ajornar les dues properes jornades de lliga i això afectarà també a la Volta a Catalunya

Twitter: Federació Catalana de Ciclisme
PUBLICITAT

Ni Nàstic, ni CBT, ni tampoc SPiSP. Els voltors de rugbi tampoc han jugat i les diferents entitats esportives de la ciutat han aturat la seva activitat esportiva durant, almenys, quinze dies. 

El Nàstic havia de disputar el partit davant l’Olot davant la seva pròpia afició, un partit per respirar una mica més i sortir de la part baixa de la taula. També jugava el CBT, els aficionats del club blau realitzaven en aquesta jornada un dels desplaçaments més curts de la temporada en el seu partit davant el Valls per certificar la seva presència a la Final Four de la Liga EBA

Veia ajornat el seu partit després de diferents decisions federatives el voleibol Sant Pere i Sant Pau que viatjava aquest cap de setmana a Leganés. El club cooperativista i el madrileny no es jugaven res en aquest partit i abans que la federació es pronunciés ja acordaven posposar el partit. Els tarragonins ja tenen el bitllet per disputar la fase d’ascens a la màxima categoria del voleibol estatal. 

Amb aquesta decisió esportiva, també s’ajorna la Volta a Catalunya que començava avui i anava a comptar amb la presència de ciclistes com Alejandro Valverde, Nairo Quintana o Chris Froome entre d’altres. La centèsima edició de la tercera prova més antiga del món ciclista havia de fer el seu tret de sortida a Tarragona el proper dissabte 28 de març. 

PUBLICITAT