L’esport no professional s’atura quinze dies més

L’esport català s’atura 15 dies més. Les competicions de nivell català es van aturar quinze dies a mitjans del mes d’octubre. En aquella decisió s’explicava que l’esport només s’aturaria dues setmanes per ajudar a contenir l’expansió del coronavirus. En aquell comunicat demanaven que aquest ajornament fos de només dues setmanes i que no ajornessin l’inici de les competicions més enllà del cap de setmana del 30 d’octubre i 1 de novembre. 

PUBLICITAT

Ara, la Generalitat ha suspès dues jornades més l’esport no professional o de categories no estatals. Així, els equips de la província com el TGN Bàsquet o el filial del CBT encara no començaran el seu camí. 

Les liles volen començar el seu camí a Copa Catalunya després d’ascendir la temporada passada. El filial del CBT per la seva banda espera l’inici de la seva estrena a la Copa Catalunya on els joves del Serrallo volen reivindicar-se.

L’inici de les competicions, si res canvia, està previst per mitjans del mes de novembre i les jornades que no s’han disputat fins a la data s’hauran de reorganitzar.

PUBLICITAT