L’esport tarragoní a porta tancada

L’esport tarragoní a porta tancada pel coronavirus. Els equips de la ciutat patiran les conseqüències de la decisió del Consell Superior de l’Esport d’Espanya. Nàstic, CBT o Sant Pere i Sant Pau són els principals afectats d’aquesta mesura preventiva. 

PUBLICITAT

El club de futbol ha demanat ajornar el seu partit davant la Unió Esportiva Olot. Els granes volen compartir les mesures que s’han pres a països com Itàlia o Suïssa. El Nàstic entén que cal aplaçar els partits fins que les autoritats competents garanteixin el correcte desenvolupament. 

Semblant és el cas del Club Bàsquet Tarragona que disputarà dissabte un derbi a la Lliga EBA. Serà a Valls en un partit on tots dos equips s’estan jugant un bitllet per la següent fase. Els vallencs hauran de jugar sense el seu públic, i els aficionats de l’equip tarragoní no podran animar des de la grada en un dels desplaçaments més curts de la temporada. 

El voleibol Sant Pere i Sant Pau també haurà de jugar, tot i que són els menys perjudicats. Ells jugaran a Leganés amb la classificació per la fase d’ascens ja assolida.

PUBLICITAT