L’Herbalife 3×3 de bàsquet torna a escollir la província

L’Herbalife 3×3 Series de la Federació Espanyola de Bàsquet s’aturarà a Salou enguany com a primera prova i la gran final que tindrà lloc a Barcelona com la passada edició.

PUBLICITAT

Es tracta de la competició espanyola que més punts dona pel ranking de la FIBA 3×3. Salou serà la primera prova i els altres opens seran a Múrcia, Marbella, Ourense i Madrid. Com en la primera edició, Barcelona serà la seu de la gran final que comptarà amb els millors equips de les anteriors cinc proves. 

Els guanyadors de la gran final obtindran una plaçaper disputar un torneig World Tour del circuit professional de la FIBA. 

Salou agafa el relleu de Tarragona, ciutat que en un primer moment anava a ser una de les 4 seus de la primera edició, però que amb el canvi d’ajuntament es va fer enrere. Enguany, en aquesta segona edició, les seus pugen de 4 a 6, i la localitat salouenca ha estat escollida com a prova inicial. 

Aquest 2020 serà l’estrena olímpica de la modalitat 3×3 de bàsquet que ja s’ha vist en altres competicions esportives com els Jocs del Mediterrani a Tarragona o els Jocs Europeus de Bakú i de Minsk.

PUBLICITAT