L’huracà del Villarrobledo arrasa el Serrallo

Dura derrota del Club Bàsquet Tarragona que cau davant un Villarreblodo que s’ha emportat el partit amb uns percentatges de triple estratorfèrics. Els d’Albacete han anotat 17 triples dels 27 que han llençat, més d’un 60% d’encert. Poc han pogut fer els de Berni Álvarez en un partit que després dels primers deu minuts semblava que seria molt igualat però que després d’un segon quart amb 31 punts visitants s’ha trencat la igualada.

Berni Álvarez valorava la derrota del seu equip per 28 punts de diferència.

Els blaus no només han caigut per 62 a 90 sinó que perden també el basket average davant un possible rival directe per la salvació i per les aspiracions al Playoff y Playout. El CBT recuperarà aquest dimecres 20 de gener un dels partits ajornats durant el cap d’any davant el Benicarló, una altra oportunitat per allunyar-se del descens directe.