L’Ibersol CBT busca allunyar-se del descens

L’Ibersol CBT torna al Serrallo amb un rival directe a la taula, l’equip murcià de l’Hozono Global Jairis. Després de la primera derrota de l’any a La Roda, els de Berni Álvarez volen tornar a guanyar com a locals després de la victòria davant el Cornellà quatre setmanes enrere. 

PUBLICITAT

Els blaus no comptaran amb Víctor Vinós que es troba a expenses dels resultats de la lesió de la darrera jornada mentre que el tauró, Ferran Torres, que no va jugar davant La Roda, serà dubte fins a última hora degut a molèsties. 

El rival d’aquesta jornada, el Jairis, és el cuer a la taula amb 3 victòries, una menys que els blaus, i marca la línia de descens directe. L’equip murcià ha guanyat al Navarra, Cornellà i L’Hospitalet i ha posat contra les cordes a altres equips de la zona mitjana. Davant el Jairis, el CBT té una opció d’entrar a la zona de Playoff i donar un pas endavant cap a la permanència davant un rival directe. 

El partit entre l’Ibersol CBT i l’Hozono Global Jairis tindrà lloc aquest dissabte a les 20 de la tarda al pavelló del Serrallo. 

PUBLICITAT