L’Ibersol CBT deixa bones sensacions a la Lliga Catalana

Derrota del Club Bàsquet Tarragona i eliminació de la Lliga Catalana LEB Plata. El partit del conjunt dirigit per Berni Álvarez va deixar molt bones sensacions a un parell de setmanes de l’inici de la LEB Plata on els tarragonins debutaran a terres manxegues.

Els tarragonins van evitar en diverses ocasions que els pratenc trenquessin el partit en tot el primer quart. De fet, el partit va ser de puntuació elevada amb l’encert de tots dos equips i portant un marcador al descans de 49 a 48. L’esmaixada de Kevin Coronel després d’uns minuts de segona part posava per davant als blaus per primera vegada després del triple inicial d’Aarón Guzmán. L’Ibersol CBT es mostrava còmode a pista però el marcador no ho reflexava. Això permetia als locals capgirar el marcador i marxar-se als darrers deu minuts per davant.

La imprecisió del CBT en els darrers minuts del partit i quan més igualat estava el partit servia en safata al Prat que no desaprofitaria la ocasió de posar una marxa més i tancar el partit amb nou punts de diferència. El CBT queda eliminat d’una Lliga Catalana LEB Plata que ha sigut una prova amb bona nota davant dos rivals de la categoria. El conjunt tarragoní iniciarà la temporada el proper 10 d’octubre a Villarrobledo.