L’Ibersol CBT guanya en un final agònic

Victòria agònica de l’Ibersol CBT que ha aconseguit remuntar fins a 10 punts de diferència al darrer quart de l’equip. Els de Berni Álvarez han retallat la diferència al darrer quart amb confiança i s’ha arribat a posar a 4 punts al darrer minut de partit. La confiança ha fet que un Jaume Zanca infalible anotés un triple per posar per davant als tarragonins. La reacció del Pardinyes no s’ha fet esperar i els lleidatans han capgirat novament el marcador. Un rebot providencial de Zanca i els dos tirs lliures anotats pel vilanoví han posat el 64-65 final amb el qual no s’acabaria el patiment. 10 segons ha tingut el Pardinyes per anotar però l’errada i el rebot de Ndiaye ha fet que el CBT torni a guanyar tres jornades després.

Zanca creu que el CBT ara mateix té una sèrie de partits per tornar a escalar posicions a la taula.

Amb la victòria, el CBT es situa quart a la classificació amb un balanç de dues victòries i tres derrotes. La propera jornada, els tarragonins rebran un altre equip de la part alta, l’Albacete, que encara no coneix la derrota a la competició.