L’Ibersol perd un partit sense història

No va haver història al partit entre l’Ibersol CBT i l’Hestia Menorca, 49 a 83. Els balears van mostrar un nivell molt alt en la segona jornada i van reafirmar-se com un dels equips a tenir en compte de cara a l’ascens a LEB Or. El Menorca va aprofitar tots els seus punts forts tant en atac com en defensa, des dels seus jugadors més veterans com Urko Otegi o Alberto Corbacho fins als més joves i amb projecció de futur com Menno Dijsktra o Drew Guebert. Una actuació coral d’un equip que no ha donat opcions al conjunt tarragoní.

Els de Berni Álvarez no van estar desencertats en atac però els 14 triples dels menorquins van obrir una ràpida escletxa al marcador impossible d’aturar. La derrota no ha sigut la pitjor part del CBT que ha acabat amb Ferran Torres a vestuaris per una lesió als primers minuts de partit que el pot deixar fora els propers partits. La millor part, el debut de dos joves de la pedrera del Serrallo, l’internacional sots-17 Marc Buscail i Tomas Kohan que han pogut gaudir dels primers minuts a LEB Plata. Així valora el tècnic blau, Berni Álvarez, la derrota davant el Menorca.

L’Ibersol CBT visitarà el proper dissabte al Prat que ha guanyat els seus dos partits en aquest inici de temporada. Un matx que ja es va disputar aquesta pretemporada a la Lliga Catalana i va acabar amb victòria pratenca per 78-69.