Manel Cazorla és l’escollit per entrenar la Pobla de Mafumet

La Pobla de Mafumet ha apostat pel retorn de Manel Cazorla al club per ocupar la banqueta del primer equip. El tècnic dirigirà el filial del Nàstic la temporada vinent després de tres temporades al capdavant del Valls, deixant molt bones sensacions. Arrencarà així una nova etapa al conjunt del Tarragonès, després d’haver-hi passat com a jugador i com a part de diversos staffs tècnics uns anys enrere.

PUBLICITAT

El vallenc deixa el club de la capital de l’Alt Camp havent dirigit 90 partits oficials. La temporada 2022-2023 va aconseguir l’ascens a la Lliga Elit després de quedar en segona posició al grup 3 de 1a Catalana i lluitant frec a frec amb el CF Reus-Reddis per pujar a 3a RFEF. A més del Valls, Cazorla havia entrenat al primer equip de les Borges Blanques, també amb bons resultats, així com al futbol base del Nàstic, arribant al juvenil.

El tècnic es mostra molt motivat per aprofitar l’oportunitat.

A tot això, Cazorla serà l’entrenador independentment de la categoria. Recordem que malgrat acabar 15è en lliga, els descensos compensats fan que ara mateix la Pobla sigui equip de Lliga Elit. Per mantenir-se a 3a FEF, el filial grana necessitaria que el representant català que arribi a la final per l’ascens a 2a FEF pugi. Serà l’Hospitalet o el Badalona.

PUBLICITAT