MVPs Catalonia, l’equip tarragoní de bàsquet per veterans que participarà a l’Europeu de Màxibàsquet

Del 21 al 30 de juny, els MVPs Catalonia, un equip de maxibàsquet del Camp de Tarragona, viatjaran a Pesaro, Itàlia, per competir en la XII edició del Campionat Europeu de Maxibàsquet.

PUBLICITAT

El maxibàsquet, que tot i no ser molt conegut a Espanya te una gran tirada en altres paisos d’Europa, es el basquet jugat per jugadors de categories majors, generalment retirats, ex-profesionals o amateurs. En el campionat, on hi ha diverses categories, els MVPs Catalonia participaran en categoria +40. Sergio Arts, un dels integrants de l’equip explica amb quines intencions van a Pesaro: 

Tot i que es tracta d’un equip de “molt recent creació” i molts dels jugadors, fins ara,  no havien jugat mai plegats la preparació pel torneig esta sent molt positiva. L’equip tarragoni s’enforntara en la fase de grup de l’europeu a dos equips del Regne Unit i un equip “SELECCIÓ” de Georgia. 

Amb l’objectiu de recaptar fons per finançar el viatje a Italia l’equip ha organitzat aquesta tarda de divendres una festa-tardeo a la dicoteca SoldeNit a Reus on també es podra comprar merxandatge dels MVPs Catalonia.

PUBLICITAT