Nano Rivas: “Ens hem de centrar en les sensacions i no la classificació”

Divendres dia de prèvia a Can Nàstic de Tarragona, tot i que l’equip tornarà a exercitar-se aquest dissabte al Nou Estadi abans de marxar a Albacete.

PUBLICITAT

Nano Rivas ha comparegut per explicar qui estarà disponible i qui no pel partit de diumenge i com serà una convocatòria on haurà de deixar fora a un gruix de jugadors després de les recuperacions d’Uche, Tejera i Jean Luc.

De les baixes, poques pistes a donat el de Ciudad Real, ja que només ha apuntat que Matilla i Barreiro no han entrenat amb regularitat, malgrat tenir opcions reals d’entrar en convocatòria, i sobre Tejera i Uche que encara ha de valorar si caldrà forçar-los o no.

Nano sí que ha parlat de l’Albacete i ha valorat la mà del tècnic Enrique Martín, un entrenador coneixedor de la categoria que ha aportat solidesa als manxecs. Deixant de banda el rival, Nano Rivas ha seguit insistint en les sensacions i que ara per ara, la classificació no és quelcom que li faci perdre la son.

Finalment, el tècnic grana també ha destacat que no té un onze ideal, però que la idea és donar continuïtat al que es va veure dissabte passat al Nou Estadi. Ara mateix, els granes es troben a només tres punts, un triomf, dels manxecs a la classificació.

PUBLICITAT