Nano Rivas: “La contundència a les dues àrees marcarà el partit”

El Nàstic de Tarragona última els detalls pel partit de diumenge al Municipal Santo Domingo contra un Alcorcón que també es juga la vida.

PUBLICITAT

Els contratemps de Kakabadze i Dimitrevski han protagonitzat la setmana. El club ha intentat que els jugadors es quedin per activa i per passiva, però ni la decisió recau en el club ni en els mateixos jugadors. Nano Rivas n’ha parlat i s’ha mostrat dolgut.

A banda de Dimitrevski i Kakabadze, i de la sanció de Fali, Maikel Mesa ha estat un dels jugadors que ha sorprès en els últims dos partits, per les seves absències. El tècnic de Ciudad Real ho ha normalitzat i ha dit que ha estat qüestió de dibuix tàctic. Mesa només s’havia perdut partits per lesió i sanció.

L’Alcorcón no travessa el seu millor moment. De fet, la tensió generada entre la seva afició per unes declaracions de Julio Velázquez, tècnic dels madrilenys, encara cou. Nano Rivas ha assegurat que tenir-ho en compte pot jugar a favor dels granes.

Finalment, i valorant el partit, el tècnic grana ha sentenciat que a causa de les dimensions del camp, la contundència a les dues àrees serà clau.

Arzo té difícil arribar pel partit i Tete Morente serà dubte fins a l’últim moment. L’equip posarà rumb a Madrid aquest dissabte.

PUBLICITAT