Nàstic i Torredembarra disputen un amistós pel centenari del club torrenc

El Gimnàstic de Tarragona s’ha enfrontat aquest dimecres contra la U.D. Torredembarra amb motiu del centenari del primer partit del club torrenc, que es va disputar amb el mateix Nàstic.

Foto Rafel Claramunt

Els granes van sortir amb un onze inicial format per jugadors de la Pobla menys Josema, Dani parra i Pochettino del primer equip. En els 7 primers minuts disputats va arribar el primer, una bona jugada des de la banda dreta on Taboada des de la frontal va col·locar una pilota al pal dret del porter imparable per ell.

Els tarragonins van anar per més i en el minut 15 una molt bona jugada de Taboada per la banda dreta on Pocchetino solament li va caldre emputjar la pilota al fons de la xarxa. Tanmateix, un minut més tard una molt bona jugada individual de Sergi col·locava la pilota per sobre del porter del conjunt torrenc i aconseguint així un 0-3 en els primers compassos del partit. El Nàstic va continuar remant en força i va anar per més. En una jugada a pilota parada, Josema remata de cap i col·locava el 0-4 en el marcador.

A la represa la bona dinàmica de la primera part va continuar. En el minut 54 una molt bona jugada per banda individual de Taboada deixa la pilota a Robledo on ha retallat el porter i solament l’hi ha calgut apuntar a porteria on la defensa torrenca no va poder impedir-ho.

Uns minuts més tard Taboada marca dos gols més i firma un Hat-Trick en el seu compte particular. En una bona jugada del mateix Taboada obté el Pòquer de gols en el 64 i marcava així l’últim gol dels granes.

El pròxim partir del gimnàstic és aquest pròxim dissabte a les 18:30 on s’enfrontarà al CF Intercity en la tercera jornada de lliga.