El Nàstic ja ha perdut els mateixos partits a casa que en els dos cursos anteriors

El titular impressiona, però és ben real i fa patent la preocupació per la incapacitat del conjunt de Rodri per guanyar al Nou Estadi.

PUBLICITAT

Els granes acumulen aquesta temporada a casa en els 11 partits que han disputat, 7 derrotes, 3 victòries i un empat. Els registres són dolents, però si els comparem amb les dues temporades anteriors, encara són pitjors.

 

Ara mateix, el Nàstic ha igualat les derrotes que va acumular en les dues temporades anteriors a casa en els 42 partits que va disputar després del seu retorn al futbol professional.

En la seva primera temporada on quasi aconsegueix l’ascens a Primera, els tarragonins van sumar en els 21 partits al Nou Estadi, 11 victòries, 8 empats i tan sols 2 derrotes.

La temporada passada on l’equip quasi qualla el descens, en els 21 partits a casa va sumar 7 victòries, 9 empats i tan sols 5 derrotes, per molt que la sensació al Nou Estadi fos un altre.

El malestar de l’afició es veu reforçat amb unes dades que esgarrifen i més tenint en compte, que encara manquen 10 partits a casa abans de finalitzar la temporada i els registres poden empitjorar si l’equip no mostra una versió ben diferent.

PUBLICITAT