El Nàstic tindrà una botiga Hummel al centre de Tarragona

El Nàstic de Tarragona tindrà una botiga al centre de la ciutat. Això és el que ha avançat Josep Maria Andreu, president del club, en el primer programa del Localitat Grana de Ràdio Ciutat de Tarragona el qual també podreu veure a la televisió del Camp de Tarragona TAC12. La botiga serà de la marca Hummel i els aficionats podran gaudir de productes del club, retirar entrades o contemplar un petit museu dedicat als èxits de l’entitat, ho ha explicat el mateix president.

PUBLICITAT

El mateix president també ha parlat de la figura de Rodri, on espera que sigui l’entrenador del club fins al final de temporada. La destitució de Lluís Carreras va generar molts dubtes i Josep Maria Andreu els ha volgut aclarir. Ha explicat que l’equip treballava menys amb el tècnic de Sant Pol i que aquest és només un dels principals motius pels quals el club va decidir destituir-lo.

Josep Maria Andreu ha comentat altres aspectes com la relació entre Promoesport i el mateix club. El president ha destacat que el vincle continua sent bo. Finalment, i en la faceta més personal de Josep Maria Andreu, ha reconegut el desgast que suposa la presidència, tot i que no ha volgut parlar de la possibilitat de deixar el càrrec. Així ho ha copsat. Per escoltar més detalls, recordeu que ho podeu fer al nostre portal web, rctgn.cat, amb el programa sencer i també a la televisió a TAC12, a la seva web.

PUBLICITAT