Neix Avant Nàstic, la prèvia esportiva de Ràdio Ciutat de Tarragona

Avant Nàstic és el programa previ del Nàstic a Ràdio Ciutat de Tarragona. De caràcter setmanal, s’emetrà els divendres a les 19:00 h de la tarda. El programa busca copsar tota l’actualitat setmanal del Nàstic amb les seves diverses novetats, l’última hora i les declaracions en roda de premsa de Raül Agné. A més a més, analitzarem com arriba l’equip en relació amb el partit anterior.

PUBLICITAT

El presentador de l’Avant Nàstic, Èric Rosique, es mostra il·lusionat amb el projecte i assegura que el principal objectiu del programa, és que aquest serveixi de prèvia del partit de la jornada.

Així doncs, l’Avant Nàstic constarà d’una primera part de prèvia de resultats, anàlisi de la jornada, anàlisi del rival i una connexió per conèixer la darrera hora del rival. Tot plegat, continuarà amb una tertúlia on hi participaran diferents periodistes que segueixen el dia a dia del Nàstic de Tarragona i finalment, el programa acabarà amb l’apartat poliesportiu. Serà aquí on farem un repàs de l’agenda del cap de setmana dels equips del territori: la Unió Esportiva Valls, el Club Bàsquet Salou, el Club Bàsquet Tarragona, el Club Bàsquet Valls, el Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau i el TGN Bàsquet.

PUBLICITAT