Orion Outerbridge, retorn estrella per l’Ibersol CBT

L’Ibersol CBT mou la primera fitxa en aquesta temporada 2021-2022 on competirà a la Liga EBA on ja coneix els rivals. La primera incorporació en aquesta pretemporada és d’un vell conegut del club, l’aler pivot Orion Outerbridge. El jugador nascut a Boston torna a la capital sis anys després del seu primer pas on va disputar la LEB Plata.

PUBLICITAT

El nord-americà arriba després de superar una lesió amb les energies renovades i amb ganes de fer un bon paper després del seu pas pel Oberwart d’Àustria. La seva carrera però, s’amplia més enllà d’Espanya i Àustria. Outerbridge va passar per Xipre i Grècia abans d’endinsar-se a la Lliga de Desenvolupament de la NBA. Abans d’arribar al CBT, l’americà va jugar a França. Ja al CBT, Outerbridge va ser un dels jugadors destacats i va ser inclós al quintet estranger de la categoria. Va ser el segon màxim taponador i el tercer màxim anotador.

Orion és un jugador atlètic i de forta constitució, amb grans recursos ofensius i molta capacitat rebotejadora. El jugador nord-americà tornarà a coincidir amb Berni Álvarez a la banqueta en aquest retorn a una Liga EBA renovada. Enguany, tres grups de 12 equips disputaran la conferència C. Els dos primers classificats més els dos millors tercers es classificaran per disputar una fase prèvia. Els guanyadors d’aquesta eliminatòria es classificaran per disputar les fases d’ascens a LEB Plata.

PUBLICITAT