Pas enrere de la Pobla de Mafumet a Vilassar (3-1)

La Pobla de Mafumet cau estrepitosament al Xevi Ramón amb el Vilassar de Mar per 3 gols a 1. Els d’Adolfo Baines no van trobar la manera de neutralitzar els atacs locals, i tot i retallar diferències als minuts finals, la falta de contundència defensiva va condemnar als pobletans.

Una Pobla que sortia amb un canvi de sistema, amb tres centrals i dos carrilers llargs, però que els maresmencs trobaven els espais per fer mal i el primer gol arribaria en una jugada d’estatègia. A la segona partt, el Vilassar sentenciaria mitjançant Jandro en un u contra u davant Gerard Font.

La Pobla però, trobaria el gol, gràcies a Dani Garcia i donava un bri d’esperança. Amb tot, finalment Paredes posaria el 3 a 1 visitant. Així valorava el partit, el tècnic de la Pobla de Mafumet, Adolfo Baines.

Amb aquest resultat, la Pobla es coloca en setena posició i el proper partit tornarà a jugar al municipal, per enfrontar-se diumenge a les 12h del migdia a la Montañesa.