Preocupats per la lesió de Víctor Vinòs

Víctor Vinòs pendent de les proves per diagnosticar l’abast de la seva lesió a La Roda. Era el minut 20 de partit, quan tots dos equips es preparaven per anar a vestuaris. Vinòs agafava la pilota demanant jugada i el seu genoll va fer un d’aquells moviments que feia patir a tothom. El jugador queia a terra i es portava les mans al genoll. No va poder sortir de la pista pel seu propi peu.

PUBLICITAT

Va ser la pitjor notícia d’un CBT que va començar amb derrota l’any 2021. El resultat no tenia importància perquè la lesió del jove jugador cebetista semblava ser greu.

Encara haurem d’esperar per saber els resultats de les proves i quin és el diagnòstic tot i que el club és positiu i assenyala que tot fa pensar que la lesió és menys greu del que podria semblar. Serà cap a mitjans de setmana quan Vinós se sotmeti a les proves oportunes per esbrinar quant de temps podria estar lluny dels pavellons. Una notícia que se suma a la baixa del tauró davant l’equip d’Albacete que arrossegava molèsties i que és dubte pel partit davant el cuer, l’Hozono Global Jairis aquest cap de setmana com a local.

PUBLICITAT