Primer partit clau per pujar a la LEB Plata

Instal.lats ja a Los Barrios, a pocs kilòmetres de la ciutat d’Algeciras, i després de 16 horas d’autocar, el Club Bàsquet Tarragona farà aquest dijous matí el primer entrenament per afrontar avui mateix el primer partit del play offd’ascens a la lliga leb Plata. El rival és el megacalzado Ardoi de Navarra i elmatx que podreu escoltar per Ràdio Ciutat de Tarragona és a dos quarts de sis de la tarda.

PUBLICITAT

L’equip dirigit per Berni Álvarez és un dels rivals més forts després de quedar primers de grup tant a la lliga regular com a la final four. Els tècnics del Club Bàsquet Tarragona asseguren que guanyar el primer partités vital ja que moltes vegades decideix la resta de la competició.

El CBT s’haurà de veure les cares amb el Movistar Estudiantes i l’Enerdrink Udea d’Algeciras, divendres i dissabte, consecutivament. El segon entrenador del conjunt tarragoní, ha volgut destacar que no han vingut amb por sino que venen a gaudir i espera que els jugadors facin el bon joc que han mostrat durant tota la temporada, però n’és conscient que el Megacalzado Ardoi és un rival perillós sobretot per la seva qualitat i experiència dels seus jugadors.

Un dels jugadors claus durant tota la temporada i en especial a la final four disputada a Lleida ha estat Dani Tugores qui afronta amb molta motivació i ganes aquests partits a Algeciras i tornar a casa amb l’ascens a la LEB Plata a la butxaca. Acabat d’esmorzar hem compartit aquesta conversa amb el mallorquí.

PUBLICITAT