Rebaixes considerables en els abonaments per la tornada del públic al Nou Estadi

El Nàstic de Tarragona presenta la campanya d’abonaments 2021-2022 amb considerables rebaixes per la tornada al públic al Nou Estadi. El club grana proposa descomptes de fins a 100 euros, premiant a aquells socis que renovin el seu vincle amb el club per la propera temporada.

PUBLICITAT

El preu del carnet per renovacions van des dels 200 euros fins als 60 per aquells que segueixin vinculats a la graderia d’animació. Per tant, per als nous socis el preu de tribuna serà de 300 euros, i qui els renovi serà de 200. A preferent, un nou soci haurà d’abonar 200 euros mentre que la renovació es tasa a 120 euros.

Finalment, la graderia d’animació adreçada a la franja d’edat d’entre els 15 als 25 anys, a més dels membres de penyes oficials del Nàstic, serà de 70 euros pels nou vinguts, mentre que serà de 60 amb els nous vinculats. Així ho explicava el responsable de màrqueting i marca social del Nàstic de Tarragona, José Maria Andreu.

Un altre dels aspectes importants és el termini. El soci podrà mantenir la renovació fins el 17 de setembre, a partir d’aquella data el seient quedarà lliure. A més hi hauran packs familiars, per a persones aturades i persones amb discapacitat física o majors de 65 anys.

Una nova aventatge per un soci que renovi el seu abonament és que disposarà de 6 entrades a gaudir durant els sis primers partits de lliga a l’estadi. Així doncs, es compensen els partits que no es van poder gaudir la temporada 2019-2020 a causa de la pandèmia.

En aquesta nova campanya i adaptat als preus d’una nova categoria més elevada com és la Primera RFEF. De fet, les entrades individuals aniran dels 30 euros a Tribuna fins els 15 euros als Gols. Finalment, l’objectiu que es marca el club és poder arribar fins als 6.000 socis per la nova temporada 2020-2021.

PUBLICITAT