Recuperar les bones sensacions davant el líder

Després de la derrota de la setmana passada davant l‘Algeciras, el Nàstic de Tarragona torna a casa amb l’objectiu de tornar a recuperar les bones sensacions, el bon joc i aconseguir sumar els tres punts per no despenjar-se de la classificació.

Els tarragonins reben aquest diumenge a l’Atlètic Balears. Els mallorquins, qui han començat brillants aquesta temporada, són líders en solitari amb 26 punts. El conjunt dirigit per Xavier Calm ha disputat 13 partits, dels quals n’ha guanyat set i n’ha empatat cinc. L’única derrota va arribar en la jornada 10 contra el Castelló quan van perdre 2 a 1.

El defensa grana, Pol Domingo, assegura que el suport de l’afició serà clau per aconseguir sumar els tres punts.

Així doncs, serà un partit molt complicat on els granes hauran de sortir endollats des del primer minut si volen que la victòria es quedi a casa. En canvi, l’equip visitant intentarà derrotar al Nàstic al Nou Estadi, fet que cap equip ha aconseguit fins ara.

El partit es disputarà aquest diumenge a les 16:00 de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona.