Rodri: “No m’han fet saber que el meu càrrec perilli”

La continuïtat de Rodri com a entrenador del Nàstic de Tarragona ha centrat la roda de premsa prèvia al partit de diumenge davant l’Sporting de Gijón.

PUBLICITAT

Tot i els seus resultats, 27 punts en 19 jornades, el tècnic grana ha estat qüestionat, principalment per la seva incapacitat de convertir la mala imatge de l’equip a casa, i sobretot, perquè la derrota davant el Reus ha fet massa mal.

A la mateixa sala de premsa del Nou Estadi, a Rodri se li ha preguntat si el seu càrrec perilla, això ha contestat. La situació a casa segueix preocupant i Rodri n’ha parlat, d’una atmosfera o sintonia, al Nou Estadi, que no acaba d’ajudar a l’equip. El tècnic grana ha instat a trobar solucions i inclús, canviar la manera d’enfocar els partits.

Per últim, l’Sporting serà el rival de diumenge al Molinón, un equip que precisament a casa, és un dels més forts de la categoria

Pel que fa a les baixes, Rodri no podrà comptar amb Uche, Tejera, Djetei, Jean Luc ni Eddy Silvestre. A banda, Juan Muñiz que no viatjarà a Gijón per un fort cop al peu. Juan Delgado no ha entrenat aquest divendres, ja que s’espera que pugui sortir del club en els pròxims dies.

Escolta la roda de premsa sencera:

PUBLICITAT