Roger Sans i Argentina Oria guanyen una renovada mitja marató

Punt final a l’edició número 31 de la Mitja Marató de Tarragona que enguany presentava un nou recorregut a la ciutat. Les inscripcions d’enguany van arribar al 100% i fins a 1.500 participants van recorrer els carrers de la ciutat. Uns 830 van córrer la Mitja Marató i gairebé 670 ho van fer a la prova de 10K.

El nou recorregut es va realitzar amb l’objectiu de fer-lo més atractiu i va recórrer espais naturals i patrimonials de la ciutat com la Rambla Nova, la Via Augusta o l’Amfiteatre entre altres.

A la general masculina, el guanyador va ser Roger Sans, de L’Hospitalet Atletisme , amb 1 hora 9 minuts i 33 segons, que va poder remuntar la distància de Roc Bellostas que dominava als 11 quilòmetres i que va quedar en segona plaça a 10 segons del líder. Angel Martínez va completar el podi.

A la general femenina, la campiona de la prova va ser Argentina Oria amb 1 hora 21 minuts i 33 segons que es va imposar en un ajustat final a Giulia Rigodanza. El bronze va ser per l’atleta local María Lázaro, de l’Athletic Track Tarragona.