Sense la fòrmula de guanyar a casa

El Nàstic de Tarragona segueix sense sumar els tres punts a casa, aquest cop ha tret un empat contra el Castelló. Els homes de Xavi Bartolo no han fet un gaire bon paper a la primera meitat, on gairebé ni han inquietat la porteria dels castellonencs i les ocasions més clares les han tingut els blanc-i-negres que arribaven a Tarragona amb el liderat, tot i això, a la segona meitat els granes han canviat el plantejament inicial i han sigut millors que l’equip rival.

El Castellón s’ha avançat al minut 68 quan els tarragonins estaven oferint el millor joc del partit per obra de Rubén Díez, després d’un error individual del porter grana, Bernabé Barragan, un fenònem que està penalitzant molt a l’equip. Els canvis però han sigut decisius i han respost de la millor manera possible, l’entrada de Pol Ballesteros i Brugui han donat més electricitat a l’equip i a les acaballes del partit, Brugui a quatre minuts pel final ha posat el definitiu 1-1 al marcador.

El Nàstic d’aquesta manera es col·loca només amb un punt per sobre de la zona de playoff de descens i la propera jornada visitarà la Ciutat Esportiva de Paterna per jugar contra el València Mestalla diumenge a les 18 de la tarda.