Sis ascensos confirmats al bàsquet tarragoní

Sis ascensos a categories superiors pel bàsquet tarragoní. La Federació Catalana de Bàsquet ha fet publica la llista d’equips que han assolit l’ascens per la propera campanya i altres equips candidats per si algun equip no volgués o no pogués certificar el seu ascens fora de les pistes. 

PUBLICITAT

Davant la situació sanitària no s’han produït descensos i les categories s’han ampliat. Molts grups seran de 12 equips i no de 14 com fins ara.

Entre els equips que han aconseguit l’ascens es troben el Bàsquet Teresianes masculí que ha aconseguit l’ascens a Segona Catalana i la Salle de Tarragona femení que ha assolit la mateixa categoria. Pendent de pujar a la Segona Femenina es troba l’ADT.

El CBT podria celebrar un triple ascens. El seu primer equip femení resta pendent de poder pujar a Primera Catalana, mentre el segon equip ja ha certificat l’ascens a Tercera. El primer equip masculí lluita als despatxos per fer efectiu l’ascens que la Federació ja els ha atorgat. 

Dos ascensos més a Tercera Catalana masculina són els que han aconseguit el Sant Pere i Sant Pau i la Salle de Tarragona. En total sis ascensos confirmats amb el que coneixíem a inicis de setmana, el del TGN Bàsquet que tornava a Copa Catalunya per la propera temporada, la 2020-2021.

PUBLICITAT