Superats per un gran equip

El Nàstic de Tarragona perd de manera contundent (0-3) davant l’Andorra i se situa a només dos punts de la zona de descens.

L’equip visitant ha sigut molt superior i ha dominat durant els noranta minuts. Els andorrans han donat una lliçó de futbol als tarragonins que s’han vist superats des dels primers minuts. Al minut 4 de la primera meitat, l’àrbitre ha xiulat un penal a favor dels blaus que Marc Fernández s’ha encarregat de convertir-lo. El Nàstic ha intentat reaccionar, però, una errada defensiva ha acabat amb gol de Nieto posat així el dos a zero al marcador. Tres minuts després, el mateix Nieto ha anotat el tercer després d’un bon contraatac. L’equip de Raül Agné podria haver escurçat distància després d’una bona jugada col·lectiva que finalment Pedro Martin no ha pogut rematar.

A la represa, el Nàstic no ha aconseguit refer-se ni corregir els seus errors. L’Andorra ha continuat tenint la possessió de la pilota i generant ocasions, però les bones aturades de Manu García han esperançat els granes. Tot i això, els tarragonins no han sigut capaços d’anotar cap gol.

L’entrenador grana, Raül Agné, assegura que al minut 2 tot el plantejament ja havia volat.

Ara mateix, el Nàstic és dotzè amb 25 punts, a cinc de les places de play-off i a dos del descens. Aquest diumenge s’enfronta al Betis, el cuer de la categoria, amb l’objectiu de tornar a agafar bones sensacions i sumar els primers tres punts lluny del Nou Estadi de la temporada.