Tarragona acollirà la copa del món de gimnàstica estètica de grup

Tarragona esdevindrà durant quatre dies l’epicentre mundial de la gimnàstica estètica de grup acollint la Copa del Món d’aquest esport. Es tracta del primer cop que una competició internacional d’aquesta modalitat se celebra en territori espanyol.

PUBLICITAT

L’esdeveniment se celebrarà del 27 al 30 de juny al Palau d’Esports de Catalunya i aglutinarà més d’un miler de gimnastes d’entre els 8 i els 30 anys procedents d’una vintena de delegacions d’arreu d’Europa, Àsia i Amèrica. Per la seva banda el conseller d’Esports i Turisme Esportiu de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, ha declarat que “Estem molt contents que Tarragona torni a convertir-se amb seu d’un gran esdeveniment esportiu i, en aquest cas, parlem d’un mundial que projectarà la ciutat internacionalment”.

La cita englobarà un total de quatre competicions, una adreçada a les gimnastes sèniors; una a les júniors; una altra adreçada a les gimnastes procedents de països mediterranis i l’última adreçada a les gimnastes de categories inferiors. Les entrades sortiran a la venda a partir de la segona setmana de juny i oferiran la possibilitat de comprar entrades de dia, així com d’abonaments més econòmics de diversos dies.

PUBLICITAT