Tarragona acull un torneig de la Federació Internacional de Tennis

Tarragona serà la seu d’un important torneig de la Federació Internacional de Tennis des d’aquest diumenge 24 de març i fins al 31 de març. Es tracta d’una competició que pertany al circuit mundial i que organitza i acull el Club Tennis Tarragona amb la col·laboració de Tarragona Esports.

PUBLICITAT

El conseller d’Esports i Turisme Esportiu de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, es mostra agraït pel fet que el torneig incorpori “Ciutat de Tarragona” en el seu nom i manifesta el seu entusiasme per col·laborar en aquest gran esdeveniment internacional que aplegarà grans tenistes d’alt nivell i atraurà molta expectació a la ciutat.

El director del torneig (ITF M25 – Ciutat de Tarragona), Antonio Poveda, ha explicat que hi haurà representació de més d’una vintena de països diferents i que per a molts jugadors aquest serà el seu primer torneig professional, després de la seva etapa a la categoria júnior. Per la seva banda, el president del Club Tennis Tarragona, Luís Salas, ha manifestat estar molt orgullós d’organitzar aquesta cita internacional que servirà diu per fomentar l’esport i el tenis a la ciutat.

PUBLICITAT