Tarragona i Salou, seus de l’estatal de Seleccions de Minibasket al 2023

Tarragona i Salou acolliran l’estatal de Seleccions de Minibasket al 2023 que es disputarà entre l’1 i el 5 d’abril. Es tracta de la 35ª edició del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Minibasket que tornarà a Catalunya dues dècades més tard. 

El Palau d'Esports
PUBLICITAT

El Palau d’Esports Catalunya de Tarragona i el Pavelló de Ponent de Salou seran els escenaris de l’anomenat ‘Planeta Mini’. Tots dos municipis comptaran amb la organització de la Federació Catalana de Bàsquet. La darrera ocasió en què Catalunya va ser la seu d’aquesta competició va ser al 2004, amb la ciutat de Blanes com a protagonista. Aquell any, les Seleccions Catalanes es van penjar l’or  masculí i la plata femenina.

Va ser l’últim any que un estatal s’organitzava a territori català, que havia acollit de manera ininterrompuda la cita des de 1995 al 2004 a Blanes i Lloret de Mar. Salou i Tarragona agafen així el relleu de San Fernando, Cadis, que ha albergat aquest campionat, consecutivament, entre el 2005 i el 2022. De fet, la cita tornarà a terres andaluses, mínim, durant dues edicions més, fins l’any 2025. 

PUBLICITAT