Tarragona organitzarà els Campionats de Catalunya Universitaris del 2025

Tarragona serà la seu dels campionats universitaris del 2025. Tarragona Esports i la Universitat Rovira i Virgili (URV) es preparen per organitzar la propera edició dels Campionats de Catalunya Universitaris (CCU). Agafen el relleu de la Universitat Pompeu Fabra que ha sigut l’organitzadora de la 39a edició. Avui s’ha escenificat el relleu a Barcelona.

PUBLICITAT

A Tarragona, l’Anella Mediterrània serà l’epicentre d’aquest esdeveniment esportiu que acollirà totes les proves que es disputaran en diverses de les instal·lacions com el Palau d’Esports Catalunya, el camp de rugbi i el pavelló del complex esportiu de Campclar.

La cita reunirà esportistes de dotze universitats catalanes que formen part de l’Esport Català Universitari. En l’acte de cloenda d’aquesta darrera edició, el regidor d’Esports de Tarragona, Berni Álvarez, ha destacat la il·lusió d’acollir les proves de l’alumnat universitari que complementa la formació amb valors i nombroses competències. Per la seva banda, el rector de la URV, Josep Pallarès també ha subratllat l’honor d’organitzar la cita esportiva que descriu de molta tradició i valors.

PUBLICITAT