Torna la Lliga dels somriures

Avui és el dia. 620 dies després torna la Lliga Genuine Santander. El Nou Estadi de Tarragona acollirà a partir de les 20:00 de la tarda la inauguració del tancament de la temporada 2019/2020, la qual va ser suspesa de manera temporal per la COVID-19. Els 36 equips que van participar la passada campanya i els sis nous que s’han afegit desfilaran aquest vespre per la gespa amb els seus respectius himnes.

PUBLICITAT

El president de l’equip grana, Josep Maria Andreu, i el president de la Lliga, Javier Tebas, seran els encarregats de donar la benvinguda als jugadors, tècnics, aficionats i familiars. El tancament de l’acte anirà a càrrec de Port Aventura amb un espectacle que han preparat per a l’ocasió.

Després de l’acte, la competició es traslladarà a Salou i durant tot el cap de setmana els 42 equips disputaran els seus respectius partits.

Rafael Magrinyà, entrenador del Nàstic Genuine, assegura que estan molt contents i il·lusionats per tornar a competir després de dos anys de pandèmia i desitja que sigui un cap de setmana molt especial.

L’equip grana disputarà tres partits. El dissabte a les 12:30 s’enfrontarà al Levante UD EDI i a les 19:30 h al RC Deportivo de La Coruña. Finalment diumenge a partir de les 9:00 del matí tindrà lloc el partit contra el C. At. Osasuna.

PUBLICITAT