Tres punts que valen una plaça a la zona de promoció d’ascens

Victòria contundent del Nàstic de Tarragona que permet als granes continuar somiant. Els tarragonins s’han imposat per 3-0 al CD Castellón després de fer una molt bona segona part.

Els de Raül Agné han sortit endollats amb la intenció de dominar el partit. Tot i això, els visitants podrien haver sigut els primers a obrir la llauna, però Manu García ha refusat sense problemes i l’esfèric ha sortit per la línia de fons. Quan faltava poc més d’un minut per arribar al descans, Dani Romera ha aprofitat una bona centrada de Bonilla des de la banda esquerra per avançar als locals.

A la represa, la intensitat dels tarragonins no ha baixat. Al minut 55′, el mateix Romera, ha tornat a marcar després d’una bona centrada de Carlos Albarrán. A partir d’aquí, el Nou Estadi Costa Daurada s’ha convertit en una festa. Dotze minuts després, Juan Becerra s’ha estrenat com a golejador i ha sentenciat així el partit.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, assegura que està molt satisfet amb el joc que ha proposat l’equip i explica que aquesta victòria els hi donarà confiança.

Ara mateix, els granes són cinquens amb 47 punts i ocupen la zona de promoció d’ascens. La setmana vinent s’enfrontaran a l’UCAM Murcia amb l’objectiu de consolidar la plaça al play-off.