Tres vistòries seguides d’un C.B. Salou de dolç

I ja són tres seguides! El C.B. Salou està vivint un dels millors inicis de temporada dels últims temps. Els de Jesús Muñiz porten un balanç de sis victòries i tres derrotes que els col·loquen cinquens en la classificació i els permeten, perquè no, somiar més enllà.

PUBLICITAT

La novena jornada de la Leb Plata no ha fet més que confirmar el bon moment pel que passa el OCA Global C.B. Salou que es va desfer del C.B. L’Hospitalet per un 92 a 78 en un partit que van dominar des dels primers instants. La tornada del base Víctor Aguilar després de cinc partits de sanció juntament amb els 23 punts i 22 de valoració del capità C.J. Barksdale van ser el més destacat de l’encontre.

Els salouencs venen de guanyar en casa a l’Horta Godella (filial del València Bàsquet) i a domicili al Fibwi Palma en un partit decidit per la mínima. La bona lectura en les situacions d’atac, el joc col·lectiu i la solidesa en defensa estan sent la pedra angular d’un equip que compta entre les seves files amb el jugador més valorat dels dos grups de la Leb Plata, el barceloní Isaac Mayo.

En la pròxima jornada, el C.B. Salou visita la pista del C.B. Alginet, equip que ocupa la sisena posició amb tan sols una derrota més que els salouencs i que ve de perdre l’últim partit contra el Pajarraco C.B. Santfeliuenc.

PUBLICITAT