Tret de sortida pel Rally-RACC Costa Daurada que arrenca a Salou

Tret de sortida a la 56ena edició del RallyRacc Catalunya- Costa Daurada, la que serà la penúltima cita del mundial de Rallies 2021. El favorit, és el francés Sébastien Ogier que voldra sentenciar el campionat que suposaria en les seves mans el seu vuitè títol del World Rally Championship 2021.

PUBLICITAT

La prova tindrà 1.410 kilómetres totals, 280 seran de velocitat i es dividiran en un total de 17 trams. Tot plegat, va començar al Passeig Marítim de Salou i el shakedown serà al Coll de la Teixeta en 4,31 quilòmetres. 

Els trams que hi destaquen en la primera jornada és Vilaplana am 20 quilòmetes, La Granadella amb 21,8 i Riba-Roja d’Ebre amb 14,21. Durant la jornada de dissabte amb trams més curts, es passarà per Savallà, Querol, El Montmell i Salou. I tot plegat clourà diumenge amb el tram de Santa Marina i finalitzarà Riudecanyes amb 16,35 km.

Així doncs, el RallyRacc Costa Daurada durant tres dies, posarà emoció a diversos trams de la província de Tarragona en la penúltima prova on podria decidir-se el títol mundial de Rally 2021.

PUBLICITAT