Últims esforços per ser de Segona

Aquest diumenge (18:00h), el Nàstic de Tarragona enceta el seu camí cap a la categoria de plata. Els granes s’enfronten a la primera fase al Racing de Ferrol amb l’obligació de guanyar si volen passar de ronda i, per tant, disputar la final. Cal recordar que en cas d’empat, el partit aniria a la pròrroga i si no hi ha gols, els gallecs passarien de ronda, ja que han quedat millor posicionats que el Nàstic a la lliga regular.

PUBLICITAT

Els dos conjunts ja s’han vist les cares en 24 ocasions i es coneixen a la perfecció. El balanç de victòries és favorable als granes, els quals, han aconseguit guanyar 12 partits i només han perdut en tres ocasions. Tot i això, la temporada d’enguany dels gallecs ha sigut millor que la del Nàstic. Els de Cristóbal Parralo han acabat tercers amb 72 punts guanyant 21 partits, empatant-ne nou i perdent només vuit.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, podrà comptar amb tots els efectius a excepció de Javi Bonilla qui està sancionat.

El lateral dret, Pol Domingo, assegura que si fan les coses bé, tiraran el partit endavant.

Així doncs, partit clau pels tarragonins que necessiten guanyar si volen continuar somiant amb l’ascens a 2a A. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona a partir de les 17:50h de la tarda amb tot l’equip de transmissió.

PUBLICITAT