Un derbi de bàsquet territorial sense marge d’error

ADT i Valls, derbi a la vista aquest dissabte a partir de dissabte a les set de la tarda al Riu Clar Arena. Un derbi vital per les aspiracions de tots dos equips en els seus respectius objectius. Ni tarragonins ni vallencs tenen marge d’error i podrien no dependre d’ells mateixos si fallen aquest cap de setmana. 

PUBLICITAT

L’ADT esgota aquest cap de setmana les seves opcions d’aconseguir la permanència. Les probabilitats són baixes i passen per guanyar mínim tres dels quatre partits que queden i esperar que l’Olivar no en guanyi cap. Si l’Olivar guanya un dels seus partits, els de Rafa Padín necessitarien guanyar tot. 

D’altra banda, el Club Bàsquet Valls necessita guanyar per segui aspirant a ser el primer classificat del grup. Els vallencs volen la primera plaça que dona accés directe a la Final a 8. De perdre, els vallencs no dependrien d’ells mateixos per assegurar-se la primera plaça i de res serviria tenir l’average guanyat amb el Castelldefels.

El segon derbi tarragoní de Liga EBA d’aquesta temporada serà decisiu per un dels dos equips de la província que pot veure com les seves aspiracions marxen en un partit que significa més que un derbi.

PUBLICITAT