Un empat als últims instants que val or

El Nàstic de Tarragona aconsegueix sumar un punt a l’últim sospir tot i no fer un gran partit. Els tarragonins han aconseguit el segon empat de la temporada davant el CF La Nucía (1-1) i se situen provisionalment vuitens.

Durant la primera meitat, el conjunt grana no ha sigut capaç de dominar amb claredat ni generar gaires ocasions clares de gol. De fet, els de César Ferrando s’haurien pogut avançar mitjançant un bon xut de Buenacasa que finalment ha sortit desviat. Aquesta acció ha fet reaccionar els visitants. Abans d’arribar al descans, Robert Simón ha tingut el gol a tocar després d’una bona centrada de Bonilla que finalment l’esfèric ha marxat alt.

A la represa, el Nàstic ha sortit millor ofensivament. A poc a poc, els granes s’han anat apropant a l’àrea visitant tot i que sense gaire encert. Al minut 70′, novament Simón ha tingut el primer del Nàstic a tocar, però l’esfèric ha sortit fregant el pal. Minuts després, el CF La Nucía s’ha avançat al marcador mitjançant Bustillo. El gol dels locals ha fet reaccionar els tarragonins. Tres minuts després, Guillermo s’ha estrenat com a golejador des dels 11 metres després d’unes mans dins de l’àrea que l’àrbitre no ha dubtat en xiular i els granes han aconseguit tornar a Tarragona amb un punt sota el braç.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, es mostrava content per la capacitat de reacció que havia tingut el seu equip.

Dissabte que ve (19:30 h) els tarragonins rebran al C.F. Intercity amb l’objectiu de sumar la primera victòria de la temporada.