Un entrenament amb el corredor internacional Daniel Castillo per preparar la ‘Trail Tarragona’

Tarragona Esports ofereix un entrenament amb el corredor de muntanya internacional Daniel Castillo adreçat a totes les persones que estan interessades a participar en la tercera edició de la Trail Tarragona. L’entrenament es farà el dijous 2 de maig de 19h a 20:30h des de la platja de l’Arrabassada, concretament, des d’on sortirà la Trail Tarragona, tocant a l’antic preventori de la Savinosa.

PUBLICITAT

L’any 2022, Daniel Castillo es va proclamar campió del món en carreres de muntanya Skyrunning i va ser el segon classificat en la Salomon Ultra Pirineu celebrada el mateix any. Entre moltes altres fites, l’any passat, Castillo va ser el primer classificat en la Gran Trail Aneto Posets. 

La sessió d’entrenament és gratuïta, però cal apuntar-se perquè les places són limitades. L’entrenament comptarà amb una breu reunió inicial i continuarà amb un escalfament per donar pas a les recomanacions tècniques que es faran en el mateix circuit de la Trail Tarragona. Finalitzarà amb estiraments i una sessió de tancament amb els últims consells.

La Trail Tarragona tindrà lloc el pròxim 12 de maig i és organitzada per Tarragona Esports i el Club Excursionista Trail Tarraco. L’esdeveniment s’iniciarà a les 8.30 h i ofereix dos circuits amb sortida i arribada a la platja de l’Arrabassada. Les inscripcions continuen obertes fins al pròxim 8 de maig.

PUBLICITAT