Un Lleida-Nàstic per trencar amb la història

El Nàstic de Tarragona visita al Lleida buscant la primera victòria com a visitant en el que va de temporada. Ho farà al Camp d’Esports de Lleida on no guanya des de l’any 2006. 14 anys més tard, el Nàstic vol guanyar a Lleida amb l’objectiu de no deixar-se més punts i d’obrir bretxa amb el quart classificat de la taula. 

PUBLICITAT

Els de Toni Seligrat tenen una renda de dos punts sobre el quart i colideren el subgrup amb 11 punts dels 18 possibles. El Lleida ha guanyat tres dels seus sis enfrontaments i és ara mateix quart a la taula. Per això, una victòria grana suposaria un altre cop sobre la taula amb els tarragonins guanyant a a tres dels quatre perseguidors directes. 

Els granes arriben a la cita amb la moral alta havent anotat 9 gols en dos partits. A més a més, la remuntada davant l’Andorra i la golejada a L’Hospitalet van deixar quatre gols a la segona meitat en cadascun dels partits. Una xifra elevada per un Nàstic que va fer-nos dubtar amb els pocs gols de l’inici però que ara mana en l’aspecte ofensiu de tota la Segona Divisió B. És el segon equip que més gols anota només per sota del Badajoz i empatat amb l’Eivissa amb 12. 

PUBLICITAT