Un Nàstic-Andorra d’alts vols

Partit d’alts vols entre el Nàstic de Tarragona i l’Andorra en la cinquena jornada de la Segona Divisió B. Un matx entre dos dels equips que han preparat unes plantilles per aconseguir l’ascens i que no estan tenint un inici de temporada com el que haurien desitjat. Els de Toni Seligrat arriben a l’enfrontament amb 5 punts de 12 possibles. A l’equip de Tarragona se li van escapar dos punts al temps afegit davant el Prat que podrien haver donat el coliderat. 

PUBLICITAT

Davant tindrà un Andorra que tot i que no coneix la derrota, ja s’ha deixat la meitat dels punts amb una victòria i tres empats en els quatre partits que ha disputat el conjunt andorrà. 

Ara mateix la igualtat al subgrup A és màxima. El Nàstic es troba a dos punts de L’Hospitalet, líder amb 7. D’altra banda, el cuer, l’Olot, ha sumat 1 punt en tres partits que ha disputat. El partit entre Nàstic i Andorra d’aquest diumenge a les 12 pot catapultar un dels dos equips a la part alta o seguir donant empats i proximitat entre tots els equips. 

PUBLICITAT