Un Nàstic descafeïnat no aconsegueix sumar els tres punts

El Nàstic de Tarragona arribava aquest dissabte a Lezama amb l’objectiu de continuar sumant de tres en tres i anar escurçant distància de les places de play-off d’ascens. Els tarragonins només van poder sumar un punt després d’empatar a zero davant el Bilbao Athletic.

PUBLICITAT

Els dos conjunts van sortir amb la intenció de dominar el partit, però cap dels dos ho va aconseguir amb claredat. De fet, no es va generar cap ocasió clara de gol i cap dels dos equips va estar encertat a nivell ofensiu.

A la represa, els granes van ser capaços de tenir la possessió de la pilota tot i que en cap moment van generar sensació de perill. Els canvis van donar aire als visitants, però la falta d’imprecisió en els metres finals i les poques idees a l’hora d’atacar van fer que el Nàstic no pogués avançar-se al marcador.

Ara mateix, i a l’espera del que facin els altres equips, els de Raül Agné són sisens amb setze punts i sumen una nova jornada sense perdre. Dissabte vinent (18:00h) el Nàstic s’estrenara a la Copa del Rei davant el Racing Rioja CF.

PUBLICITAT