Un Nàstic que ha merescut més

El Nàstic de Tarragona segueix sense aconseguir sumar els tres punts fora de casa. El conjunt de Raül Agné ha sigut molt més intens que el rival, ha disposat de nombroses ocasions i ha proposat bon joc, però els pals i la falta de precisió en els metres finals ha fet que el partit acabés sense gols (0-0).

Els granes han començat el partit endollats i durant tota la primera meitat han sigut superiors al rival. Els tarragonins han sigut els clars dominadors de la pilota i han disposat de diverses ocasions per avançar-se al marcador. La més clara ha arribat al minut 27 quan Nil ha enviat la pilota al pal després d’una bona centrada de Pablo Fernàndez. La poca inspiració en els metres finals ha fet que els dos conjunts marxessin al descans empatant a zero.

A la segona meitat, el Nàstic ha continuat insistint. Només començar, l’equip visitant podria haver-se avançat al marcador després d’un bon xut amb la cama esquerra de Pedro del Campo que finalment ha impactat al pal. El Linense no ha mostrat bon joc en cap moment i no ha generat cap ocasió de gol. L’equip tarragoní ha seguit generant ocasions i lluitant fins al final. Als últims minuts, Dani Romera ha disposat d’una bona ocasió, però finalment el porter local ha tret una bona mà evitant que la pilota entrés.

L’entrenador grana, Raül Agné, assegura que està satisfet amb el joc que ha proposat el seu equip avui.

Ara mateix, el Nàstic de Tarragona és dotzè amb 25 punts, a cinc punts del descens i a cinc de les places de play-off a l’espera del que faci el Castelló.