Un punt i gràcies

El Nàstic de Tarragona suma un punt a La Condomina davant l’UCAM Murcia (1-1). Tot i que els granes s’han avançat al marcador, els locals han aconseguit empatar el partit instants després.

Durant la primera meitat, cap dels dos conjunts ha sigut capaç de dominar el partit ni generar ocasions clares de gol. Els tarragonins han volgut ser massa verticals i han mancat de precissió en els metres finals. El joc dels universitaris tampoc ha sigut millor i això ha provocat que els dos equips marxessin al descans empatant a zero.

A la represa, l’UCAM Murcia ha disposat de diverses ocasions per avançar-se al marcador. Les bones aturades de Manu Garcia han donat esperança als de Raül Agné. Al minut 75’, Joan Oriol ha anotat des dels 11 metres. L’alegria, però, ha durat poc. Tres minuts després, Josema ha empatat el partit.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, valorava així l’enfrontament.

Ara mateix, els granes són setens amb 48 punts, a un punt de les places de play-off d’ascens. Divendres vinent, a les 21:00h, el Nàstic rebrà la visita del San Fernando amb l’objectiu de tornar a sumar els tres punts i no allunyar-se de les places de promoció.