Un tercer quart dolent sentencia el CBT B

El Club Bàsquet Tarragona B perd davant El CB Vilatorrada per 65-84 i no aconsegueix guanyar l’últim partit de lliga abans de l’aturada per les vacances de Nadal.

El partit ha començat bastant igualat. Els dos conjunts han sortit endollats i han sigut força eficaços. El segon quart, l’equip visitant s’ha posat les piles, ha pujat la intensitat i ha permès arribar al descans amb un 30-38 a favor. A la represa, l’equip local ha començat a estar imprecís i a fallar tirs fàcils que ha permès al Vilatorrada agafar avantatge. Als minuts finals, els blaus han començat anotar amb facilitat, però el tercer quart els ha perjudicat tant que ja no han tingut temps per capgirar el marcador.

El millor jugador del partit ha estat David Fernández, qui ha anotat fins a un total de 17 punts.