Una Pobla resilient aconsegueix trobar de nou el camí de la victòria (2-1)

La Pobla de Mafumet aconsegueix una victòria vital al municipal per 2 gols a 1 davant el Vilassar de Mar. Els pobletans arribaven al partit amb necessitats, després de dues derrotes consecutives i ho aconseguirien amb dos gols de Joan Torrents i Albert Querol. Així valorava el partit el tècnic de las Pobla, Adolfo Baines.

PUBLICITAT

Seria el Vilassar qui s’avançaria al marcador, obra de Jandro, després d’una acció individual dins l’àrea que acabaria per superar al porter pobletà Gerard Font i posar al Vilassar per davant al lluminós. La Pobla però, reaccionaria ràpid amb una centrada dolça de Hamza que acabaria embocant Joan Torrents per posar l’empat.

A partir d’aqui, la Pobla creixia al partit i amb una gran segona meitat trobaria el premi del gol. Albert Querol anotaria des de 30 metres després d’una errada del porter vilassarenc a la sortida i desfermaria l’esclat del municipal. Un gol valuosisim que acabaria per donar els primers tres punts de la Pobla del 2023.

Amb aquest resultat la Pobla es situa a la zona tranquila de la taula amb 24 punts i ja pensa en el proper enfrontament el proper diumenge a les 12h del migdia, al camp de la Montañesa.

PUBLICITAT