Valero Serer i el Nàstic: lligats per sempre

Tot el Nàstic de Tarragona plora davant la pèrdua de Valero Serer, el millor jugador de la història del club.

PUBLICITAT

Serer va arribar a Tarragona el febrer de 1959 procedent del Real Zaragoza, equip que en aquells moments competia a la Primera Divisió per salvar al Nàstic del descens a Tercera Divisió. Amb una gran capacitat golejadora, va anotar set gols en vuit partits salvant així al Nàstic. L’exdavanter grana va estar deu temporades al club, va disputar 328 partits i va marcar 181 gols convertint-se així amb el millor jugador de la història del Nàstic. Des del 2018 consta amb un racó privilegiat: la porta 7 del Nou Estadi Costa Daurada, ara anomenada, la porta Valero Serer.

La seva manera de jugar, la seva personalitat i l’amor infinit pel club va enamorar a tots els aficionats que omplien l’estadi de l’Avinguda Catalunya, tal com afirma el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas.

Després de la seva retirada va continuar lligat al Nàstic. Serer es va convertir en secretari tècnic la temporada 1973-1974 i directiu la temporada 1980-1981 i 1981-1982.

L’exjugador, Santi Palanca, ha volgut tenir unes paraules d’agraïment i s’ha mostrat afortunat per haver-lo tingut d’entrenador.

Des d’ahir, el cel es tenyeix de grana i són molts els membres del club que han donat el cònsol i han recordat al mític Valero Serer.

PUBLICITAT